bizgroup.rs je internet prodavnica sastavljena od mladih preduzetnika koja ima u cilju da omogući svojim potrošačima brzu, kvalitetnu i sigurnu kupovinu vodećih regionalnih i svetskih brendova po najpovoljnijim cenama.

 

Uslovi korišćenja

Poštovani potrošači,

Molimo vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja bizgroup.rs internet sajta pre upotrebe i, kasnije, kupovine. 

Korišćenjem našeg sajta potvrđujete da se pročitali i u potpunosti razumeli i prihvatili sve uslove korišćenja. 

Takođe, na ovim stranicama možete pronaći odgovore na eventualne nedoumice i pitanja koja biste mogli imati prilikom kupovine.

 

Zaboravljena lozinka

Ukoliko ste zaboravili lozinku za logovanje na našem sajtu sve što je potrebno je da prvo upišete Vaš username i kliknete na link "Nova lozinka". Zatim, u prozoru koji Vam se bude otvorio, upišete Vašu e-mail adresu koju ste nam prosledili pri registraciji. U kratkom roku će Vam na tu adresu stići Vaša lozinka i moći ćete ponovo da koristite naše usluge.

 

Sadržaj, proizvodi i specifikacije

Svi sadržaji, specifikacije, proizvodi i cene proizvoda koji su prikazani na našem sajtu, mogu se promeniti u bilo kom trenutku bez prethodne najave.

Uključivanje određenih proizvoda na sajt u određeno vreme ne garantuje da će isti proizvodi biti dostupni u bilo koje vreme.

Tim bizgroup.rs internet prodavnice se trudi da informacije koje su iskazane na sajtu budu potpune i tačne, ali uprkos našim naporima, iste mogu povremeno biti netačne, nepotpune ili zastarele, budući da nemamo potpunu kontrolu nad kompletnošču i tačnošću informacija (tj. proizvodi koji se nalaze na sajtu mogu biti nedostupni u nekom trenutku, mogu imati drugačije karakteristike od navedenih ili drugačiju cenu od one koja je navedena).

Takođe, možemo izvršiti izmene u ceni i dostupnosti bez prethodne najave.

Ukoliko je u nekom trenutku određeni proizvod na akciji i, stoga, ima akcijsku cenu, njegove zalihe su ograničene, i nakon isteka akcije, njegova cena se vraća na redovnu cenu.

 

Odricanje od odgovornosti

Dostupnost uređaja prikazana na internet stranici može se razlikovati od stanja zaliha u maloprodajnom objektu.

Tačno stanje zaliha tj. dostupnost se može (i poželjno je) utvrditi pozivanjem brojeva telefona: 011/452-52-66, 060/452-52-66

 

Cene i plaćanja

Važno! Izražene cene sa popustom za gotovinska plaćanja na našem sajtu važe isključivo za plaćanje gotovinom.

Ukoliko plaćanje vršite karticama ili čekovima na rate, u tom slučaju važi maloprodajna cena, na sajtu prikazano kao "Cena za odloženo plaćanje".

Ukoliko poručite robu online, a želite da uplatite uplatnicom preko žiro računa umesto pouzećem, roba će biti poslata na vašu adresu nakon što uplata bude evidentirana. 

Robu koju poručite preko našeg sajta, čuvaćemo na rezervaciji 3 dana. Do tada očekujemo Vašu uplatu. U suprotnom, porudžbinu ćemo stornirati i smatrati da ste od nje odustali.

  

Pitanja oko kupovine:

Sva pitanja možete uputiti na mail: office@bizgroup.rs ili pozvati na telefone 011/452-52-66060/452-52-66

 

Radno vreme: 

Ponedeljak - petak             Od 9h - 17h

Subota                              Od 10h - 15h

 

Cena isporuke:

Isporuka je besplatna za iznose veće od 20.000 dinara.

Za sve porudžbine čiji je račun manji od 20.000,00 cena isporuke se naplaćuje u zavisnosti od težine paketa.

 

Isporuka robe:

 

Poručeni proizvodi se, nakon potvrde porudžbine od strane BIZ GROUP DOO, isporučuju na navedenu adresu kurirskim službama sa kojima BIZ GROUP DOO ima sklopljen Ugovor o saradnji.

Vreme isporuke je obično 2 do 5 radnih dana, ali zavisi od toga kada je izvršena porudžbina, odnosno kada je evidentirana uplata (ukoliko avansno ili virmanski plaćate naručene proizvode).

Na vreme isporuke mogu da utiču faktori kao što su vremenski uslovi na putevima, neradni dani i državni praznici, pa to imajte u vidu kada vršite porudžbinu.

 

Preuzimanje pošiljke:

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 7-19 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. 

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

  

Način rešavanja reklamacija:

Svaki uredjaj ima garantni list i instrukcije oko servisa kao i naziv ovlašćenog servisa, odnosno spisak ovlašćenih servisa ukoliko ih je više.

Ukoliko imate pitanja ili Vam treba pomoć oko rešavanja reklamacije javite se na telefone:

011/452-52-66060/452-52-66

 

Povraćaj  novca:

Kupac ima pravo na povraćaj novca koje je regulisano zakonom o zaštiti potrošača:  

  1. Najpre, u roku od 14 dana kada odustane od kupovine, i to bez navođenja razloga i dodatnih troškova
  2. Kupac može da traži novac i u slučaju da bizgroup.rs ne isporuči robu u ugovorenom roku
  3. Treći slučaj u kome kupac ima pravo da dobije novac nazad jeste nesaobraznost isporučene robe

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, BIZ GROUP DOO je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja.

 

Izjava o konverziji / Conversion Statement

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

All payments will be effected in Serbian currency – dinar (RSD). The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Euro into Serbian dinar according to the current exchange rate of the Serbian National Bank. When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site. Thank You for understanding.

 

Zaštita poverljivih podataka o transakciji:

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

 

Izjava o zaštiti privatnosti podataka:

„U ime internet prodavnice BIZ GROUP DOO obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u internet  prodavnici  BIZ GROUP DOO odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.“ 

 

Zaštita podataka o ličnosti i politika privatnosti

Zaštita privatnosti ličnih podataka korisnika sajtova naših proizvoda je od najvećeg značaja za našu kompaniju. Sve aktivnosti na internetu koje su povezane sa BIZ GROUP DOO usklađene su sa zakonima Evropske unije (Direktiva EU 95/46/EC, 2002/58/EC and Treaty Conventions(Ugovorne konvencije) ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189), kao i zakonima koji važe u svakoj od država istočne i centralne Evrope. Ova politika privatnosti reguliše postupanje sa informacijama koje od Vas prikupljamo kada posetite ovaj web sajt.