Pitanja oko kupovine:

Sva pitanja možete uputiti na mail: office@bizgroup.rs ili pozvati na telefone 011/452-52-66, 060/452-52-66

Radno vreme: 

Ponedeljak - petak             Od 9h - 17h

Subota                              Od 10h - 15h

 

Isporuka je besplatna za iznose preko 20.000 dinara.

 

Isporuka robe:

Poručeni proizvodi se, nakon potvrde porudžbine od strane BIZ GROUP DOO, isporučuju na navedenu adresu kurirskim službama sa kojima BIZ GROUP DOO ima sklopljen Ugovor o saradnji. Vreme isporuke je obično 1 do 2 radna dana, ali zavisi od toga kada je izvršena porudžbina, odnosno kada je evidentirana uplata (ukoliko avansno ili virmanski plaćate naručene proizvode). Na vreme isporuke mogu da utiču faktori kao što su vremenski uslovi na putevima, neradni dani i državni praznici, pa to imajte u vidu kada vršite porudžbinu.

 

Način rešavanja reklamacija:

Svaki uredjaj ima garantni list i instrukcije oko servisa kao i naziv ovlašćenog servisa, odnosno spisak ovlašćenih servisa ukoliko ih je više.

Ukoliko imate pitanja ili Vam treba pomoć oko rešavanja reklamacije javite se na telefone:

011/452-52-66, 060/452-52-66

 

Povraćaj  novca:

Kupac ima pravo na povraćaj novca koje je regulisano zakonom o zaštiti potrošača:  

  1. Najpre, u roku od 14 dana kada odustane od kupovine, i to bez navođenja razloga i dodatnih troškova
  2. Kupac može da traži novac i u slučaju da bizgroup.rs ne isporuči robu u ugovorenom roku
  3. Treći slučaj u kome kupac ima pravo da dobije novac nazad jeste nesaobraznost isporučene robe

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, BIZ GROUP DOO je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja.

 

Izjava o zaštiti privatnosti podataka:

„U ime internet prodavnice BIZ GROUP DOO obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u internet  prodavnici  BIZ GROUP DOO odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.“